giftomatic-cadeau-kaarten.jpeg

Weetjes over Gooi je verlopen cadeaubon niet weg!

Sinds kort biedt Giftomatic een mogelijkheid om een verlopen cadeaukaart alsnog te verzilveren. Het bedrijf ontwikkelt momenteel een nieuwe cadeaukaart die nooit verloopt, en geeft als promotieactie een compensatie voor verlopen cadeaukaarten.

Is je verlopen kaart echt nog geld waard?

Veel mensen denken dat cadeaubonnen niet meer mogen verlopen. Dat is helaas niet het geval. Sterker nog, er zijn aardig wat bedrijven die hier hun business van hebben gemaakt en rond de 50% van de cadeaukaarten die ze verkopen, zal uiteindelijk verlopen.

Dat komt onder andere omdat ze werken met een korte geldigheidsduur, en ze maken het lastig om de cadeaukaart te verzilveren.

Wil je weten hoe het precies zit met de wettelijke geldigheidsduur van cadeaukaarten, dat lees je hier.

Een verlopen cadeaukaart die de uitgever niet meer accepteert, is normaal gesproken niets meer waard. Maar hem weggooien is tegenwoordig dus zonde, want je kunt er tussen de €15,- en €25,- voor krijgen in de vorm van korting in de webshop. Daar vindt je bijvoorbeeld toffe elektronica producten, spullen voor in en rondom huis maar ook leuke uitjes zoals een virtual reality experience.

Hoe werkt het?

Alle in Nederland uitgegeven cadeaukaarten worden geaccepteerd. Heb je een verlopen bon gevonden? Ga dan naar de pagina waar je jouw
verlopen cadeaubon kunt aanmelden. Je ontvangt binnen enkele minuten de compensatie in je mailbox. Die bedraagt €15,- tot €25,- en is direct te gebruiken in de webshop.

De korting is 30 dagen geldig en je hoeft alleen maar een foto door te sturen van de verlopen kaart (je hoeft dus niet helemaal naar de brievenbus).

Kortom, een geweldige actie.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.