Seizoensweetjes.nl opgezet anno 2018 door een ethousiaste blogger die het leuk vindt om over diversen onderwerpen als: Tech, Geld, Wonen, Media en Welzijn te schrijven. Ik zal mezelf even voorstellen! Mijn naam is Dennis en ik vindt het leuk om allerlei soorten weetjes, tips en feits op te zoeken en dit te formuleren op het web.

Seizoens Weetjes en het ontstaan

Door al vele jaren veel feitjes, weetjes en oma tips opgeslagen te hebben in een tijdschriftje. Werd het voor mij eens tijd om dit ook online te publiceren. Zo kan je super interessante weetjes te weten komen over Geldzaken, DIY en Know how’s, dat je nog nooit eerder hebt geweten. Mijn vrienden hebben het altijd erg leuk gevonden toen ik ze dit soort verhalen vertelde. Maar ik deed er dus nooit iets mee. Dit is uiteindelijk ook het bestaan van Seizoensweetjes.nl versie 1.0 šŸ™‚ ook heeft 1 van de beste SEO specialisten mee gekeken naar de structuur van de website waardoor meer mensen ons blog heeft kunnen vinden. Super bedankt ook voor deze top samenwerking.

Doel van de website

Andere grappige, leuke en interessante blogs laten lezen over super toffe weetjes die je misschien nog niet wist. Vermaak je dus zelf zover je wil šŸ™‚ en ik blijf rustig nog vele interessante artikelen schrijven.

Bedankt voor jullie bezoek aan mijnĀ  website!

Met hartelijke groet,

Dennis van de Weert