easter_easter_eggs_funny_colorful_happy_easter_egg_colored_color-leuke-weetjes-en-grappige-weetjes
|

12 Leuke weetjes en Grappige weetjes

“Je wordt pas echt oud als je stopt met leren,” zei softwaremagnaat en miljardair filantroop Bill Gates bij Time magazine vorig jaar. Dit geldt niet alleen voor rich tech-iconen. Studies hebben aangetoond dat het dagelijks leren van iets nieuws de gezondheid van je hersenen kan verbeteren en je gelukkiger kan maken. Maar de meeste mensen slaan liever hun studie over en blijven in het gesprek. En waarom niet? Studies hebben aangetoond dat lachen het beste medicijn is. Als er maar één manier was om onze geest te vullen met nieuwe kennis en tegelijkertijd onze honger naar domme plezier te stillen.

Je hebt geluk. We hebben 40 van de vreemdste, grappigste en meest adembenemende gezichten ooit samengesteld. Neem een ​​pauze en lees ze allemaal. Het lijkt erop dat je tijd online verspilt, maar je maakt je juist slimmer en gezonder. En voor meer manieren om Trivia Night onder de knie te krijgen, bekijk je de 30 gekke feiten over het leven die je een beetje kunnen beangstigen.

1. Het Supreme Court heeft een eigen basketbalveld met een geweldige bijnaam

Er is een basketbalveld op de bovenste verdieping van het US Supreme Court Building. Het is een bijnaam? Je raadt het al: “De hoogste rechtbank van het land.” En voor meer legale trivia, hier zijn de 47 vreemdste wetten van over de hele wereld.

2. Walmart heeft een lagere acceptatiegraad dan Harvard

Je denkt dat je moeilijk te vinden bent, Harvard, hoe zit het met je mooie instapper van 8,9 procent en zo? Wel, probeer dit voor de maat: slechts 2,6% van de Walmart-aanvragers wordt geaccepteerd. Hoe zit het met de appels, huh? !! Nu beseffen we dat deze vergelijking niet helemaal foutloos is, maar je moet toegeven dat het grappig is.

3. De laatste wens van deze voetbalfan

True Story: een levenslange fan en seizoenskaarthouder van Cleveland Browns in zijn overlijdensadvertentie van “Six Cleveland Brown’s dragers” bij zijn begrafenis. Waarom? ‘Dus de Browns kunnen hem nog een laatste keer verlaten.’ Burn! En voor nog meer beledigingen, bekijk de 30 mooiste vervolgingen ooit.

4. Er is een technische naam voor de “angst voor lange woorden”

Het wordt “nijlpaarden” en “nijlpaarden” genoemd. En voor meer taalkundige feiten, hier zijn de 40 woorden die onmiddellijk uw ware leeftijd onthullen.

5. Jagen op eenhoorns is legaal in Michigan

Lake Superior State University of Michigan biedt een jachtlicentie voor eenhoorn. Het is niet verrassend dat de ‘hoofdboodschapper van de eenhoornjagers’ ooit werd geciteerd als te zeggen: “Het nastreven van de eenhoorn is een eenzame taak.” We wensen u niets dan geluk! En voor meer leuke feiten, hier zijn 20 verbazingwekkende dingen die je nooit over je lichaam wist.
6. Iemand heeft $ 10.000 betaald voor kunstwerken die hij of zij niet eens kan zien

Een kunstverzamelaar betaalde ooit $ 10.000 voor een “onzichtbaar” beeldhouwwerk van acteur James Franco. Het kunstwerk werd berekend als een “eindeloze zuurstoftank”. Eh, ja … het heet lucht. We ademen nu iets … gratis! En voor meer details, hier zijn 20 gekke feiten die je in de wolken zullen blazen.

7. Een school voor hoger onderwijs heeft Tootsie Pop Licks zelfs gemeten

Er zijn officieel 364 licks nodig om naar het midden van een Tootsie-pop te gaan. Nou ja, althans volgens de studenten van Purdue University, die een gepatenteerde ‘likmachine’ gebruikten in plaats van een menselijke taal. En voor meer leuke informatie, mis dan niet de 50 Awesome Facts About Everything.

8. Koeien loeien met regionale accenten

“In kleine populaties zoals kuddes kom je identificeerbare dialectische variaties tegen die het meest worden beïnvloed door de directe groep,” legt een Britse professor uit. Met andere woorden, je kunt de koe uit de trui halen …

9. Een stad in de VS had een 3-jarige burgemeester

In 2015 werd een driejarige Robert Tufts verkozen tot burgemeester in het kleine stadje Dorset, Minnesota, waar om de twee jaar een nieuwe burgemeester bij naam wordt gekozen. Zijn regiestijl: “Mooi en niet belachelijk gemaakt.” Tegen 2018 denk ik dat we het er allemaal over eens zijn dat de wereld meer Robert Tufts in hogere kantoren zou kunnen gebruiken. En voor meer politieke kennis, hier zijn de langst geleefde mythen in de Amerikaanse geschiedenis.

10. Het koekjesmonster heeft een echte naam

Het is Sid. Nee, serieus.

11. China heeft het woord gecensureerd voor ‘censuur’.

Ik neem aan dat je jezelf niet de schuld kunt geven als niemand kan beschrijven wat het is! En voor meer vreemd nieuws, je weet dat dit officieel de koudste plek ter wereld is.

12. Barry Manilow heeft zijn hit “I Write the Songs” niet geschreven

En voordat hij het opnam, vond Barry het zelfs geen bijzonder goed nummer.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.