minecraft-weetjes-minecraft-tips-render-castle
|

15 leuke Minecraft weetjes

15 Leuke weetjes over Minecraft en Minecraft tips

Ruim voordat we je door de interessante en de super leuke weetjes over Minecraft leiden. Laat ik beginnen met te zeggen dat mijn oorspronkelijke gedachten over deze creatie van Markus Notch Persson van $ 2,5 miljard dollar behoorlijk misplaatst waren. Ik geef mijn jeugd de schuld (ik weet zeker dat ik hier niet alleen sta). Meer specifiek, de games die ik ben opgegroeid houden van spelen.

Je kent degenen – Staande stervenden, levens die opraken en die vervelende reddingen verliezen. Mijn hoofd tegen het ene na het andere niveau slaan tot ik elke baas verslagen had. De constante mislukking waarmee we als kinderen werden geconfronteerd, was intens goed.

In Minecraft ligt een ander beest – hier ligt een spel zonder plot en zonder richting. Geen manier om te winnen en geen gouden bijl, geen dubbele draak en absoluut geen ringen om te verzamelen.

De graphics zijn erger dan Duck Hunt, zei ik tegen mezelf.minecraft-horse

Oh, en je moet gewoon bouwen. Met Minecraft-blokken – Echt waar? Wat?

Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen, mijn kinderen hebben me hier duidelijk sterk voor gemaakt. Maar jongen, brachten ze mij rond en jongen ben ik dankbaar – ze houden er absoluut van. We zijn er helemaal weg van.

En dus besloten Max en ik om de principes te volgen die we uit dit vreemde maar wonderbaarlijke spel hadden geleerd. We besloten dat we een leuk artikel gingen bouwen over zijn favoriete vak, Minecraft (natuurlijk) en als een team.

Dus hier is het – in toewijding aan alle ouders en hun kinderen daarbuiten, die misschien al over deze titel zijn gestruikeld, of op het punt staan.

We hebben hoog en laag gezocht om je de definitieve lijst met leuke Minecraft-feiten te maken die de meeste mensen niet weten over de Minecraft-bestelling. Mam of pap, maak je klaar om je kind-cred serieus op te voeren.

Minecraft werd verondersteld grotspel genoemd te worden.

De Enderman-taal is feitelijk Engels in omgekeerde volgorde (Engelse woorden en zinsdelen … achteruit of vertraagd recht naar beneden)

Je kunt portals naar de nether bouwen (een andere dimensie helemaal – zo cool) 15 Leuke weetjes over Minecraft: elke coole ouder moet weten

Het is mogelijk om te bouwen met onzichtbare blokken (ook bekend als barrièreblokken)
Je kunt mobs (personages) ondersteboven keren door ze ‘Grumm’ te noemen

Borden en ladders kunnen water en lava stoppen (wat betekent dat je geheime wateringangen of onderwaterkamers kunt maken)

Eén blok is één meter in blokjes (dat betekent dat een kip drie voet groot is – Woh!)

Leuke feiten over Minecraft

De eerste versie van Minecraft werd aanvankelijk in zes dagen gebouwd (de uiteindelijke versie die we vandaag spelen duurde twee jaar om het af te stemmen)

Creepers – Een elektrisch geladen monster, gemaakt met een fout (een coderingsfout bij het maken van varkens)
Elke 10.000 spelen, het spel zal Minecraft verkeerd spellen op de titelpagina (Minceraft)

Wolfs zijn te betrappen door ze genoeg botten te geven (ze zullen je dan overal volgen)
minecraft-wolf

Fakkels zullen luchtzakken voor u creëren onder water zodat u uw adem kunt opvangen.
Als je een pompoen op je hoofd draagt ​​ben je onzichtbaar voor Enderman.

Water is een goede grasmaaier (als u een gebied wilt opruimen om op te bouwen).

Nether Fence en Normal Fence zullen niet samengaan (wat betekent dat je er doorheen kunt lopen maar bij dieren niet)

Plezier voor het hele gezin

Ik daag je uit om deze game niet te spelen. Ik was een van die ouders die in de war was door de graphics en het gebrek aan richting in zijn open wereldomgeving. Ik was best tevreden met kijken tot ik uiteindelijk bezweek om te ontdekken dat ik een rare obsessie heb met het uithollen van enorme bergen als vleermuisgrotten en het grootste deel van mijn tijd spenderen in plaats van bouwen. Iedereen kan meedoen met het plezier en het volgende grote bouwproject ondersteunen.

Het creëert echte wereldvaardigheden

minecraft-village-gardenOver de hoofdmodus van het spel – Je hebt beperkte middelen en je kind zal moeten kiezen wat hij wil bouwen en hoe hij, met alleen wat hij heeft en kan vinden, naar materialen zoekt. Elk project wordt gedaan ten koste van iets anders. Dit leert in essentie de basisbegrippen van budgettering en zorgt voor een benadering van besparen versus uitgeven. Geen slecht ding in de wereld van vandaag.

Dit kan overal worden gespeeld

Deze game is anders dan de meeste spellen die er vandaag zijn. Het werkt op de meeste systemen en kan absoluut overal worden gespeeld. Ernstig. Als uw kind dit net zo geniet als het onze, kunt u dit uitrollen op elk moment dat u nodig acht. Het is beschikbaar op pc, tablets, smartphones, consoles en handhelds. Zelfs oudere technologie, die me in de steek laat of iets koopt dat niet zo nieuw is, zal hun enthousiaste interesse nog steeds ondersteunen en hen iets geven om op te scheppen met hun vrienden op school.

Minecraft Tips – De gids voor beginners

Creative / survival. Creatief en overleven zijn twee van de belangrijkste spelmodi van Minecraft. In de creatieve modus kunnen spelers alles bouwen van een eindeloze voorraad zonder angst om dood te gaan. De overlevingsmodus daarentegen is precies het tegenovergestelde.

Creeper. De meest populaire monsters in Minecraft, Creepers, zijn een agressieve menigte die zijn best doet om een ​​speler te versluieren voordat hij explodeert.

Enderman. De Enderman is een vreemde kerel; het zijn lange wezens die typisch willekeurig blokken oppakken en plaatsen in jouw wereld.

Bende. Een menigte is een wezen in het spel. Het is een afkorting voor mobiel.

Mod. Mod staat voor modificatie en is in wezen alles wat de inhoud van het spel verandert. Meestal gedownload na aankoop.

Mojang. De makers en ontwikkelaars van Minecraft, Mojang werd opgericht door Markkus Persson, Jakob Porser en Carl Manneh.

Nether. De Nether is een andere dimensie van de Minecraft-wereld, die lijkt op een hels landschap, alleen toegankelijk via een door een speler gebouwd portal.

Pikhouweel. Houwelen zijn een van de standaard Minecraft-gereedschappen die worden gebruikt voor het mijnen van stenen.

Redstone. Redstone is een van de grondstoffen die te vinden zijn in de wereld van Minecraft en is een van de meest veelzijdige materialen in het spel.

Sandbox. Sandbox is een type videogame met een open wereldontwerp waarin spelers de mogelijkheid hebben om de spelwereld aan te passen en volledig te verkennen.minecraft-city

Huid. Een skin is elke texture die op een avatar of mob wordt geplaatst en waarmee spelers het spel verder kunnen aanpassen.

Steve. De standaard mannelijke standaardhuid in het spel, Steve is de naam van het speelbare personage dat gamers aansturen. Zijn basisuiterlijk is een man met een lichtblauw shirt, een blauwe spijkerbroek, grijze schoenen en donker haar.
Samengevat

Een geweldige game waar ik menig happy hour voor heb verloren. We hopen dat je deze leuke feiten over Minecraft nuttig hebt gevonden, of je nu nieuw bent bij Minecraft of gewoon aan het swatteren bent voor je volgende avontuur. Hoe dan ook, Max en ik hoop dat je iets nieuws, leuks en spannends hebt gevonden om een ​​spel te hebben met de volgende keer dat je bezig bent.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.