nordvpn-review-vpn-nederland
|

NordVPN ervaringen in 2020: de enige allesomvattende review

Geïnteresseerd in de services van NordVPN en benieuwd of deze speler wat voor jou is? Slaan we enige recente ervaringen en reviews van NordVPN uit 2020 erop na, dan is de teneur zeker positief. In dit artikel vind je een beknopte samenvatting van ervaringen van klanten en de meest recente reviews van experts. We zullen ingaan op de belangrijkste aspecten waar een VPN aan zal moeten voldoen: gebruiksgemak, veiligheid, en natuurlijk de prijs/kwaliteitverhouding. Lees hier of NordVPN een geschikte keuze is voor jou en of overstappen loont.

Gebruiksgemak NordVPN

NordVPN geeft de gebruiker de mogelijkheid om met 6 devices in te loggen. Voor de meeste mensen zal dit ruim voldoende zijn. Eveneens gebruiksvriendelijk is dat je kunt aangeven dat je de VPN automatisch wilt inschakelen zodra je je computer start. Erg handig, want dat is weer een zorg minder. Uit de ervaringen en reviews van NordVPN kunnen we opmaken dat de vele privacymaatregelen verrassend genoeg niet tot een merkbare lagere snelheid leiden – een enorme pré dus.

Privacy en veiligheid

Getuige de reviews is NordVPN bijna de enige VPN-aanbieder die anno 2020 volledige privacy kan beloven. En wel hierom:

  • Ze opereren vanuit Panama, waardoor ze niet te maken hebben met de regels van de VS of Europa.
  • NordVPN hanteert een zero-logging policy; niets wordt dus bijgehouden. Om te registreren is enkel een e-mailadres nodig.
  • Ook kun je in bitcoins betalen.
  • Valt je verbinding weg, dan schakelt de kill switch in waardoor je niet gevolgd kunt worden.
  • Je kunt gebruikmaken van een dubbele VPN-verbinding, om je privacy nog beter te beschermen.

Prijs-kwaliteitverhouding

Vergeleken met de prijzen van andere aanbieders valt NordVPN in het middensegment. Wat in de meeste klantervaringen en reviews van NordVPN uit 2020 echter naar voren komt, is een zeer goede beoordeling op het aspect prijs-kwaliteitverhouding. Goed om te weten: wanneer je een abonnement voor 3 jaar afsluit, ben je bij NordVPN een stuk goedkoper uit dan wanneer je maandelijks zou betalen: 3,49 dollar versus 11,95 dollar. Je kunt NordVPN overigens ook 30 dagen uitproberen; bevalt het niet, dan krijg je je geld terug.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.