Site icon Seizoen Weetjes | Siezoensweetjes.nl – 2023 / 2024

Beste 10 mobiele airco voor thuis of op kantoor

10 beste mobiele airco 2020

Appartementen, huizen en commerciële ruimtes met kleine ruimtes hebben slechts een paar plaatsen en hoeken voor apparatuur, meubels en andere waardevolle objecten. Om uitgebreid gebruik te maken van deze besloten ruimtes, zouden draagbare apparaten een praktisch alternatief zijn. Mobiele airconditioner zouden de ideale optie zijn voor betrouwbare en krachtige koelapparatuur. Het kopen van een mobiele airco voor uw kleine ruimte biedt twee geweldige voordelen: het bespaart veel ruimte en koelt uw huis voldoende op de warmste dagen in de zomer! Hoewel deze eenheden ruimtebesparend zijn, zitten ze boordevol verbluffende functies die functionele koelkasten vormen. De vermogenselektronica, de intuïtief geprogrammeerde instellingen en de koelprestaties leveren uitstekende en langdurige prestaties. De meeste van deze units zijn ook uitgerust met wielen voor verbeterde mobiliteit waarmee consumenten de airconditioner van de ene plaats naar de andere kunnen verplaatsen. Wij bloggen al jaren over de Beste mobiele airco van 2018 en de beste mobiele airco van 2019 maar daarom houden wij dit jaar ook iedereen weer op de hoogte van de beste mobiele airco van 2020! *Even een kleine update (07-09-2020)*: het kan zijn dat de producten in deze lijst wat zijn verouderd, aangezien wij deze top 10 in 2018 hebben opgesteld.

 

ⅈ 10 – Koldfront PAC1402W mobiele airco met ontvochtiger en ventilator

Voor een snelle verlichting van de brandende hitte, kunt u de Koldfront-airconditioner uw kamer laten afkoelen. Het draait op 14.000 BTU’s die de koelprestaties kunnen maximaliseren in een ruimte van 500 vierkante voet. Het is mobiel, compact en neemt niet veel ruimte in beslag in uw kamer. Het slanke ontwerp heeft een soft-touch bedieningspaneel waarop alle belangrijke instellingen worden gemaakt. De temperatuur, de ventilatorsnelheid, de slaapfunctie en de timer zijn instelbaar. De afstandsbediening is ook een praktisch apparaat waarmee u de instellingen kunt aanpassen, zelfs wanneer u tv kijkt of op bed ligt. Of u hem nu in uw slaapkamer, in uw keuken, in uw woonkamer of in een ruimte die moet worden gekoeld plaatst, hij levert de koelkracht die u nodig hebt om af te koelen van het zwoele gevoel en de intense hitte. Veel consumenten vinden dit apparaat zelfs betrouwbaar, stil en efficiënt met langdurige prestaties.

Belangrijkste kenmerken

ⅈ 9 – Mobiele airconditioner Quilo QP110WK met ontvochtiger

Als u de rest van uw zomer met een koel briesje in uw eigen huis wilt genieten, kunt u ook de Quilo mobiele airco proberen. Het werkt ook als een luchtontvochtiger om de lucht schoon te houden en overtollig vocht te verwijderen. Met een output van 10.000 BTU kan zijn krachtige koelcapaciteit een ruimte van maximaal 450 vierkante voet vullen. Het werkt stil en laat uw kamer koel en ontspannend zonder al deze onnodige geluiden. Installatie is ook eenvoudig. Er is geen ingewikkelde installatie vereist en u kunt het zelfs zelf installeren. Het wordt geleverd met wasbare luchtfilters om de lucht te allen tijde schoon en gezond te houden. Hoewel sommige consumenten het een beetje moeilijk vinden, zijn de wielen behoorlijk praktisch. Hiermee kunt u het apparaat eenvoudig naar verschillende kamers in uw huis of kantoor brengen. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel bestaat daarentegen uit temperatuurregeling, slaapmodus, digitale bedieningselementen en een energiebesparende timer. U kunt deze instellingen ook aanpassen met de afstandsbediening.

Belangrijkste kenmerken

ⅈ 8 – EdgeStar AP14003W mobiele airco met ontvochtiger

De meeste gebruikers vinden het moeilijk om airconditioning thuis in te stellen of waar ze die nodig hebben. Als u echter een mobiele airco nodig hebt die u eenvoudig kunt installeren en naar verschillende hoeken van uw kamer kunt verplaatsen, is deze elegante airconditioner van EdgeStar misschien iets voor u. Het bespaart veel ruimte in uw huis. Omdat het energiezuinig is, kunt u profiteren van zijn koelprestaties tegen lage elektriciteitskosten. Met 14.000 BTU kan deze airconditioner zorgen voor efficiënte koeling in een ruimte tot 500 vierkante voet. Hoewel het koellucht levert in een specifieke kamer of kamer, kan het ook energie besparen met zijn automatische uitschakeling, afhankelijk van de ingestelde timer. U kunt de temperatuur aanpassen binnen het brede bereik van 62F – 88F en genieten van koele lucht in uw kamer. En omdat het drie ventilatorsnelheden heeft, biedt het een perfecte instelling voor geluids- en luchtprestaties. Veel consumenten vinden het apparaat een van de gemakkelijkst in te stellen mobiele airconditioners. Sommigen hadden zelfs geen gereedschap nodig. Met de gebruiksvriendelijke vensterset kunt u de installatie in een mum van tijd uitvoeren. U kunt het apparaat installeren zolang er ruimte is voor het ontluchten van de warme lucht en een beschikbare aansluiting.

Belangrijkste kenmerken

ⅈ 7 – COSTWAY 10.000 BTU mobiele airco ( beste mobiele airco van 2018 )

De beste mobiele airco van 2018 de Costway. Kamers met kleine ruimtes zijn veel gemakkelijker te koelen met een mobiele airco.En als u er een wilt kopen voor uw huis of commerciële ruimte, heeft u geen zeer hoge BTU-rating nodig. U kunt dit apparaat bekijken vanuit Costway. Met 10.000 BTU kan het zorgen voor efficiënte koeling in uw kleine haven. De temperatuur, ventilatorsnelheid en timer kunnen worden ingesteld op basis van het gewenste niveau. U kunt al deze instellingen zien op het LED-display. De afstandsbediening is ook handig voor het maken van aanpassingen in de kamer. Dit apparaat is uitgerust met vier wielen waarmee u comfortabel van plaats kunt veranderen. Je kunt het overbrengen van je kamer naar de woonkamer of naar een kamer die je moet afkoelen. Het fungeert ook als een ontvochtiger die de luchtvochtigheid reinigt en alleen koele en schone lucht in de kamer achterlaat. En omdat het een slank en slank ontwerp heeft, kunt u het eenvoudig in een hoek plaatsen. Dit bespaart veel ruimte!

Belangrijkste kenmerken

ⅈ 6 – EdgeStar AP12000S mobiele airconditioner met ontvochtiger en ventilator

Sommige airco’s vereisen veel legen. Als u echter veel minder wilt doen dan zou moeten, beschikt deze draagbare EdgeStar-airconditioner over een gepatenteerd afvoersysteem dat automatisch condenseert. Om ervoor te zorgen dat het apparaat indien nodig stofvrije, koele lucht levert, heeft deze EdgeStar-airconditioner wasbare luchtfilters en een vervangbaar koolstoffilter. Het is uitgerust met drie ventilatorsnelheden. Dit is een handige optie als u de luchtafgifte wilt uitbreiden en de kamer met koele lucht wilt vullen. Het biedt ook een instelling voor geluidsbeheer, hoewel het stil werkt. U kunt de temperatuur en andere belangrijke instellingen aanpassen op het scherm van het toegangscontrolepaneel. En als u het apparaat van de ene plaats naar de andere wilt verplaatsen, kunt u dit met de rollers doen.

Belangrijkste kenmerken

ⅈ 5 – LG 12.000 BTU LCD 115V mobiele airco met afstandsbediening

De draagbare LG airconditioner met dubbele slang is de beste keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardige airco. Installatie van deze mobiele airco is eenvoudig. Het uitstekende ontvochtigingsproces zorgt voor het perfecte klimaat in een kamer. Het apparaat overal naartoe verplaatsen is eenvoudig. Met het 24-uurs timerprogramma kunt u timings instellen wanneer u niet in de buurt bent. Het werkt efficiënt als het gaat om het leveren van koele lucht. Dit apparaat kan snel werken vanwege het bereik van 12.000 BTU. U kunt de machine eenvoudig bedienen met de LCD-afstandsbediening.

Belangrijkste kenmerken

ⅈ 4 – Mobiele airconditioner uit de Honeywell Contempo-serie

Om het koelsysteem in uw huis op de eenvoudigste en meest draagbare manier te maximaliseren, heeft de Honeywell Contempo-serie alles gedaan. Het is een mobiele airco die kamers tot 450 vierkante meter kan vullen met een BTU-classificatie van 10.000. Het lijkt klein, het is krachtig en betrouwbaar voor uw koelbehoeften. Met de intuïtieve bedieningselementen kunt u de functie naar wens aanpassen. Het heeft opties voor ventilatorsnelheid, slaapmodus, digitale bediening en een energiebesparende timer. Een afstandsbediening is ook inbegrepen, waarmee u de airconditioning in de kamer kunt aanpassen. En om ervoor te zorgen dat u het veilig kunt gebruiken, is het uitgerust met thermische overbelastingsbeveiliging. De dubbele filters maken het duurzaam en betrouwbaar voor langdurige prestaties.

Belangrijkste kenmerken

ⅈ 3 – Whynter 10.000 BTU mobiele airco

Met dit compacte en eenvoudig in te stellen airconditioningsysteem kunt u snel afkoelen in uw kantoor, slaapkamer, studeerkamer of woonkamer. Net als andere Whynter-modellen, beschikt dit model over zelfverdampingstechnologie die het verzamelde vocht recycleert wanneer de lucht wordt afgekoeld. Het model heeft ook een handige automatische herstartfunctie die het systeem opnieuw start na een stroomuitval en de vorige instellingen herstelt. We houden ook van de 24-uurs timer en automatische uitschakeling, die uw comfort verhogen. Dat is niet alles; Het model is ook uitgerust met een antibacterieel zilverionenfilter, dat niet alleen zorgt dat de gekoelde lucht niet alleen frisser, maar ook schoner is. U kunt ook de afzonderlijke ontvochtigingsmodus gebruiken, die u indien nodig als ontvochtiger kunt gebruiken.

Belangrijkste kenmerken

ⅈ 2 – BLACK + DECKER BPACT14WT, 14000 BTU mobiele airconditioner

De mobiele airco van Black Decker biedt precieze programmeerbare instellingen en elektronische bedieningselementen waarmee u de temperatuur, ventilatorsnelheid, timers en andere belangrijke koelinginstellingen kunt instellen. Met een output van 14.000 BTU, heeft het voldoende koelcapaciteit die een ruimte tot 350 vierkante voet kan vullen. Deze draagbare unit kan slaapzalen, kleine appartementen, kantoren en huizen met kleinere ruimtes de hele zomer lang koel houden! Installatie is geen probleem. Het is eigenlijk goed om het meteen te gebruiken. De verticale beweging zorgt ook voor een gestabiliseerde luchtstroom in de kamer, die deze perfect koelt. Het heeft ook een uittrekbaar filter dat u kunt reinigen en afspoelen voor frisse, koelere lucht. Met de ontvochtigingsmodi en ventilator verspilt u echter minder dan zou moeten. Het is gemakkelijk te gebruiken en werkt stil. U kunt de afstandsbediening of het bedieningspaneel gebruiken om de instellingen voor temperatuur, timer en ventilatorsnelheid te wijzigen. Het hangt allemaal af van uw voorkeuren. En als u het apparaat voor een andere kamer wilt gebruiken, kunt u het eenvoudig verschuiven en eenvoudig met de wielen verplaatsen.

Belangrijkste kenmerken

ⅈ 1 – ZWART + DECKER BPACT10WT, mobiele airco 10000 BTU

Kleine ruimtes die efficiënte koeling nodig hebben, kunnen kiezen voor deze mobiele Black Decker-airconditioner. Het heeft een rating van 10.000 BTU’s die een ruimte tot 250 vierkante voet kunnen dekken. Met de innovatieve elektronica en programmeerbare instellingen kunt u de temperatuur naar wens aanpassen. En als u een kleine ruimte hebt om met koude lucht te vullen, zal dit apparaat zijn werk zeker doen. Het werkt stil. Door de ventilator- en ontvochtigingsmodi wordt het onnodige geluid gereguleerd, wat leidt tot een veel stillere werking. Verticale beweging is ook gunstig voor de stabiliteit van de luchtstroom en de constante temperatuur. Als u de instellingen echter wilt aanpassen, kunt u ze programmeren op het bedieningspaneel of de instellingen rechtstreeks vanaf de bank wijzigen met de afstandsbediening. Het is eenvoudig te installeren. Omdat het slank en slank is, bespaart het veel ruimte. Als u het echter liever door de kamer verplaatst, blijven de wielen en geïntegreerde handgrepen mobiel.

Belangrijkste kenmerken

De conclusie

Zonder krachtige koelapparaten zal het vrij moeilijk zijn om het heetste seizoen te overleven. Als u echter beperkte ruimte heeft, is centrale airconditioning te omvangrijk en kan deze veel ruimte in beslag nemen. Om deze reden zijn mobiele airconditioners een praktische optie die efficiënte koeling biedt en tegelijkertijd veel ruimte in uw kamer bespaart. Als u nog steeds op zoek bent naar de beste deals en topmerken op de markt, bevat deze lijst de best verkochte mobiele aircos die u op de markt kunt vinden. Vergeet niet om koelprestaties, mobiliteit, installatie en bruikbaarheid te overwegen voordat u een apparaat naar keuze kiest!

Beste airco 2020 voor beste mobiele airco 2020 en beste mobiele airco 2021 maar mobiele airco dubbele slang en airco mobiel weert met top 10 mobiele airco en mobiele airco 14000 btu waar mobiele airco lg en mobiele airco 10000 btu de airco 10000 btu voor compacte mobiele airco achter kleine mobiele airco en wat is de beste mobiele airco om kleine airco kopen en beste airco voor thuis en airco kantoor.

Exit mobile version